post

Om bloggen

Jag heter Joakim och min idé är att bloggen ska vara så välsorterad och intressant som möjligt.

Min övergripande tanke är att du som webbdesigner eller programmerare ska finna referenser eller kundens tankar om en viss företeelse. Det vore enligt mig kul att kunna bidra till att ett projekt genomförs eller att mina tankar tas i beaktande.

Vilken målgrupp har jag?

Det är förstås en fördel om du är född i slutet av 80-talet eller under hela 90-talet eftersom du enklare kan relatera till det jag skriver om. Men även äldre generationer kan dra lärdom av det jag skriver samt få möjlighet att reflektera över nutida företeelser. Så alla är varmt välkomna till min blogg, och jag hoppas att ni finner inlägg som verkar intressanta och informationstäta. Meningen är att ni ska ha roligt medan ni läser mina inlägg. Att designa det perfekta inlägget är jag i full gång med att försöka demonstrera.

Vad kan ni läsa om på min blogg?

På min blogg kan ni läsa om vad jag gör till vardags, vilka intressen jag har samt vilka drömmar jag strävar efter att uppnå. Det är enligt mig viktigt att ha mål att jobba mot, även när det kommer till arkitektur. Genom att skapa delmål kan man enklare nå målen. Exempelvis om man bestämmer att grunden/bottenplanet till en fastighet ska vara skissad innan nästa delmål så slipper man känna någon oerhörd press över att bli klar så fort så möjligt.

Jag vill återigen välkomna er till min hemsida och blogg. Hoppas ni kommer trivas!